Ting runt omkring

En värmande pläd i vinterkyla

14 januari, 2016
IMG_1128

Min man och jag har på senaste tiden blivit bortskämda med tre underbara ullfiltar/plädar från Klippan. Förr satt vi med våra lågprisplädar, men nu är jag helt såld. Det har dock visat sig att min kräsne hund har samma smak så en oväntad kamp har uppkommit.   Wool-throw-Björk-WP-600x600

Min väninna har fastnat i någon form av Klippanköpmani och jag märker hur det smittat av sig och plötsligt tycker jag att mitt hem har utrymme för åtminstone ett gäng till. Min man tycker vi har tillräckligt, tre fina, femtioelva halvdana. Gränsen är nådd.

Men om jag nu får drömma så tycker jag dessa lammullsplädarna Björk är helt perfekta hos oss. De är lika retro som vi är. En orange, en senapsgul och en grön, sen skulle jag nog nöja mig.

Cushion-cover-Bjork-natural-600x600

Ytterligare till min önskelista adderas såklart kudden i samma serie. Så crazy!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply