Ting runt omkring

Stringhyllan – min trogne vän

18 januari, 2016
string_pocket_ash_white_4

Bild: String

Jag hittade min första Stringhylla i en second hand butik. Det var precis under den tiden som femtiotalet hade börjat komma i ropet efter flera års dvala. Retrotrenden smög sig sakta på, men det var bara de som pluggade inredningsmagasin och hängde med i en och annan trendrapport som hade noterat det.

Stringhyllan foto: Susanna Fägersten 3kubikBild: Susanna Fägersten – under min studietid i Göteborg hamnade min lilla Bubblansamling på Stringhyllan 

Jag var tonåring och jag hade bara inredning i mitt huvud så när Stringhyllan som blivit lite obarmhärtligt behandlad låg i en hög med den ynka prislappen 20 kronor slog jag till. Jag hade inte plats för den i mitt tonårsrum, men jag hade redan börjat samla för framtiden.

string_pocket_white
Bild: String

Jag visste inte då att den och ytterligare ett senare fynd skulle bli mina följeslagare under mina flyttar runt till studieorter i södra halvan av Sverige. Att de skulle bli en plats för böcker, glas, konstiga saker, blommor…

String_3a_2014Bild: String

Idag är Stringhyllan hetare än någonsin och String själva har funnit sin styrka och deras marknadsföring är vass. Bilderna är inspirerande och öppnar för spännande användningsområden.

string_system_white_folding_table_1Bild: String

Stringhyllan har blivit min trogne vän och jag tycker alltid om att rita in den hos kunder. Stringhyllan lär följa både mig och mina kunder i många år framöver.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply