Trädgårdsdesign

Drömmer om sommaren

22 januari, 2016
PH131741

Mötte min vän som precis kommit hem från en varm semester i Asien. Solsemester låter väldigt lockande nu och späs på ytterligare när IKEA visar oss deras härliga sommarnyheter. Njut er bort för en liten stund och inspireras till de varma dagarna som stundar.

PH131849Sommaren är inte bara en varm och härlig tid, det är också en tid då vi får fler möjligheter att inreda. Plötsligt blir hela trädgården en plats att leva i. Inomhus arbetar vi gärna med en mer konstant inredning, medan utemiljön är mer tacksam för en varierande utformning. Varför stanna kring de vanliga plastrottingmöblemangen i dämpade färger när det finns så mycket lekfulla inslag att använda? IKEA är ofta en inspirationskälla till busiga kombinationer och nya användningsområden.

PH131727Och varför hålla sig till sin trädgård?! Ut i de offentliga rummen och inred. Vem vill inte bli bjuden på gårdsfest?
IKEA uppmanar att hålla utkik efter smultronställen i din egna omgivning. Här i lilla mysiga Ystad vimlar det av sådana. När får vi se de små kullerstensgatorna i sprudlande feststämning? PH131729
Värmen håller sig borta ett tag till, men nu börjar jag spåna på roliga idéer för färgglada och tillgängliga mötesplatser mitt i staden!

Bilder: IKEA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply