Homestyling

Release: 3kubiks homestylingtjänst

2 februari, 2016
IMG_0117

Nu drar vi igång vår nya tjänst!

När man står i begrepp att sälja sitt hus eller lägenhet är det mycket man måste ordna med och hålla reda på. Man vill givetvis att boendet ska se så attraktivt ut som möjligt för att kunna säljas till rätt pris och då är bilderna och utseendet på visningen ofta avgörande. Ibland kan det vara svårt att veta hur man bäst ska framhålla fördelarna med bostaden man vill sälja och det är där vår homestyling-tjänst finns för att hjälpa till.

Före & efter

IMG_0064

IMG_0117

Vi ser vilka detaljer som kan vara extra säljande och hjälper till att framhålla dessa, vi tittar också utifrån den målgrupp som ert boende passar och skapar rummen därefter. Ett hus eller lägenhet som presenteras på ett fördelaktigt sätt säljs i regel snabbare och till ett högre pris än andra.

Som bekant har man bara en chans att lämna ett första intryck. Det allra första som möter en spekulant på bostaden är miljön utanför huset och entréområdet. Detta gäller oavsett om det är en lägenhet eller ett hus som är till försäljning. För en del människor är utemiljön allra viktigast och får inte glömmas bort när man förbereder för försäljning. Även balkong eller uteplats är ett område som kan vara avgörande för om köparen vill lägga ett bud eller ej och då är det viktigt att dessa ytor framhävs på bästa sätt.

Utemiljön kan vara väldigt olika för olika boenden och därför lämnar vi ett specifikt kostnadsförslag för varje projekt.

Läs mer på vår hemsida.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply