Homestyling

Samarbete med Mäklarna Ekström

22 november, 2016
maklarnaekstrom_mg_5951_print2

Vi har nu med våra homestylingtjänster gått in i ett samarbete med Mäklarna Ekström, en lokal mäklarfirma som startade 1956 i det lilla fiskesamhället Skillinge på Österlen. 18 år gammal tog sonen Tor över verksamheten 1967 och idag har hans son, Marcus, i sin tur tagit stafettpinnen, medan Tor fortfarande är fullt aktiv i verksamheten.

På 80-talet började Mäklarna Ekström producera en liten tidning, Villaguiden, som snart blev populär i trakten. Trots den digitala åldern ges tidningen fortfarande ut, nu under namnet r.o.k, ett litet magasin med stort innehåll. Tidningen innehåller inte bara fastighetsannonser utan även intervjuer och reportage som inspirerar.

Just nu driver Mäklarna Ekström en kampanj där de bjuder nya kunder på en styling light. Vi är väldigt glada över att få göra detta tillsammans med dem och det är Louise som har huvudansvaret om detta område från 3kubiks håll.

Utöver den lilla stylingen så erbjuder vi även styling av hela hem och tillsätter allt från möbler till de små detaljerna som blir pricket över i.

Funderar du eller känner du någon som funderar på att sälja så tveka inte att höra av dig till någon av Mäklarna Ekströms fastighetsmäklare. www.maklarnaekstrom.se

Kolla in deras facebooksida.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply