3kubiks favoriter

3KUBIKS FAVORITER-TEMA JUL

15 december, 2016
amj14sset5

Bild: Julgranskulor från Alessi. Pris 170 kr

Kristinas Favorit

Fantasifulla julgranskulorna  designade av Marcello Jori  för Alessi. Kulorna  kombinerar två traditioner Jesu födelse och att klä granen. De är gjorda av blåst glas och är handmålade.

nordiclight4_black_unfolded

Bild: Nordic light från Design House Stockholm. Pris från 799 kr.

Louises Favorit

Ljusstaken Nordic light från Design House Stockholm är formgiven av Jonas Grundell. Nordic light har blivit en  designklassiker tack vare sin enkelhet och flexibilitet. Armarna går att fälla ut så att ljusstaken kan få vilken form man vill. Ljusstaken finns både med fyra och sex armar och i färgerna vitt, rött och svart.

ljusstake

Bild: Ljusstake Whirlabout från de Intuitiefabriek. Pris från 450 kr.

Susannas Favorit

De intuitiefabrik är en designgrupp endast bestående av kvinnor. För dem är materialet och att skapa föremålen för hand det viktigaste. När de designade ljusstaken Whirlabout har de inspirerats av de klassiska änglaspelen. Värmen från ljusen får propellrarna  att snurra. Ljusstaken är tillverkad i svart mdf, stål och mässing.

boom7

Bild: Foto från JajaMusic

Nathalies Favorit

En perfekt idé att hänga granen i taket. Då kan man t.o.m. använda en konstgjord gran om man sprejar den på det här sättet. Är man trångbodd, har katt och hund eller små, klåfingriga barn är lösningen denna. En klar favorit!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply