Om oss

NATHALIE STRIDSBERG

Nathalie är utbildad vid Statens Lantbruksuniversitet, SLU, i Alnarp och har en examen som Trädgårdsingenjör med inriktning på odling och design. Hennes passion är det gröna. Hon har en blick för det som redan växer på platsen och utgår från det i växtvalen till sin trädgårdsdesign för att skapa en hållbar trädgård. Nathalie arbetar även med innergårdar i stadsmiljö samt trädgårdsrummet inomhus, dvs. växthus, entréer eller atriumträdgårdar.

SUSANNA FÄGERSTEN

Susanna har en konstnärlig kandidatexamen i design från HDK, Högskolan för Design & Konsthantverk. Hon är utbildad till inredningsarkitekt. Hennes huvudsakliga verksamhet består av utformningen av rum. Det kan handla om framtagande av koncept eller ett komplett projekt från idéframtagande till inköp och genomförande. Hon jobbar gärna med temabaserade miljöer och att lösa komplexa behov. Susanna inspireras av 1900-talets olika designepoker och har ett stort intresse för husarkitektur.

KRISTINA NIELSEN

Kristina är utbildad på Nordiska Scenografiskolan i Skellefteå samt Bild och Kultur vid S:t Sigfrids Folkhögskola Växjö. Kristina har även en teknisk examen bakom sig och har arbetat som konstruktör i många år. Förutom inredningsuppdrag arbetar Kristina även inom teater och film. Hon inspireras av att undersöka känslan och själen i ting, växter och miljöer och kan skapa scener/rum för olika upplevelser och händelser.

LOUISE CEDERLUND

Louise har en kandidatexamen i konst-, kulturvetenskap och arkeologi vid Lunds Universitet samt floristutbildning vid Ingvar Strandhs Blomsterskola. Louise huvudsakliga arbeten är homestyling, redaktör för bloggen, administration och assistent vid olika inrednings och trädgårdsuppdrag. Hon brinner för allt inom inredning och växter. Louise får inspiration genom att följa inredningsbloggar,   -tidningar och Pinterest. Louise gillar modern retro med lekfulla inslag och massor av växter.

Kristina Nielsen, Susanna Fägersten, Nathalie Stridsberg och Louise Cederlund